Moudrost a zkušenosti našich předků od starověku oceňovaly blahodárné účinky červené řepy na lidský organismus. Obsahuje velké množství polyfenolů a betalainů, které mají schopnost chránit buňky před oxidačním stresem, působí protizánětlivě a protinádorově, snižují hladinu homocysteinu a vykazují příznivý vliv na pružnost cév. Červená řepa je pozoruhodnou pokladnicí širokého spektra minerálů: draslík, železo, mangan, hořčík a fosfor a zejména křemík, který je tělo schopno z řepy na rozdíl od jiných potravin velmi efektivně zpracovat.
Datum zveřejnění | Titulek |
---|---|
21. 09. 2021 | Správné užívání bylinných koncentrátů Energy a jejich vhodné kombinace s dalšími přípravkyObsah pouze pro členy |
30. 05. 2019 | Fenomén mikrobiomuObsah pouze pro členy |
01. 03. 2019 | Červená řepa - opomíjená studnice zdravíObsah pouze pro členy |
01. 03. 2019 | Vyberte si ZELENÉ POTRAVINY přímo na tělo!Obsah pouze pro členy |
28. 02. 2019 | Deficit železa: nejčastější příčina chudokrevnosti u mladých ženObsah pouze pro členy |
19. 04. 2017 | ORGANIC BETA POUŽITÍObsah pouze pro členy |
18. 01. 2016 | Dráždivý tračník: problém pětiny dospělé populace, převážně ženObsah pouze pro členy |
17. 08. 2015 | Středomořská prevenceObsah pouze pro členy |
15. 04. 2015 | Červený kořen zdravíObsah pouze pro členy |